Жовтень 2013

Дзвонить дзвіниця – скликає до Храму

Вже четвертий рік поспіль сектор культури Голопристанської равйонної державної адміністрації спільно з протоієреєм благочинним отцем Володимиром Будніком об’єднують усіх дзвонарів Херсонщини в єдину Христову родину на відкритому конкурсі дзвонарів при Святодухівському Храмі у місті Гола Пристань.

Цього року 20 жовтня у зазначеному конкурсі взяли участь 

Заспів «Таврійського намиста»

Щорічний районний фестиваль – огляд художньої самодіяльності Голопристанщини «Таврійське намисто» 11 жовтня 2013 року стартував у найбільшому серед сільських Будинків культури України за площею Новозбур'ївському сільському Будинку культури.

Кожній дитині – можливості для розвитку творчих здібностей

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича сектором культури Голопристанськоїх районної державної адміністрації та методичним об’єднанням шкіл естетичного виховання Голопристанського районну проведена робота по обстеженню родин пільгових категорій, діти з яких виявили бажання проходити навчання в позашкільних закладах гналузі культури Голопристанщини та створено електронний реєстр дітей пільгових категорій, які навчаються в школах естетичного виховання дітей Голопристанського району.

Територія здоров’я

Територія здоров'я. Виставка у бібліотеці
В рамках виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича сектором культури Голопристанської районної державної адміністрації було організовано і відкрито довготривалу книжкову виставку «Територія здоров’я» по всіх бібліотечних закладах Голопристанського району. 7 жовтня 2013 року головна книжкова виставка на загальну назву «Територія здоров’я»  урочисто розпочала свою роботу у читальній залі Голопристанської районної бібліотеки.
 

На зустріч Міжнародному Дню музики

На теренах Голопристанського району є маленьке село Таврійське, де вирує велике бажання-розвивати культуру і духовність. З 1980 року у селі запрацювала Таврійська дитяча музична школа, яка на сьогоднішній день об’єднує в своїх лавах понад 90 дітей та дев’ять викладачів на чолі з талановитим організатором, високопрофесійним керівником, вчителем-методистом Оленою Вікторівною Дворецькою. Кожного разу, коли я приїжджаю на концерт, я відчуваю велику повагу мешканців села до викладачів дитячої музичної школи, яка для багатьох є справжнім Храмом Прекрасного, адже школа надає всім учням державні гарантії естетичного виховання, готує підґрунтя для занять творчістю, а для найобдарованіших – до вибору мистецької професії.