Територія здоров’я

Територія здоров'я. Виставка у бібліотеці
В рамках виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича сектором культури Голопристанської районної державної адміністрації було організовано і відкрито довготривалу книжкову виставку «Територія здоров’я» по всіх бібліотечних закладах Голопристанського району. 7 жовтня 2013 року головна книжкова виставка на загальну назву «Територія здоров’я»  урочисто розпочала свою роботу у читальній залі Голопристанської районної бібліотеки.
 
В урочистому відкритті зазначеної виставки взяли участь перший заступник голови Голопристанської районної державної адміністрації Сергій Васильович Коротких, завідувач сектора культури Голопристанської районної державної адміністрації Олег Васильович Олексюк, завідуюча Голопристанської районної бібліотеки Галина Володимирівна Шмагель, актив молодіжного клубу розвитку особистості і лідерства «Райдуга життя» та читачі книгозбірні.
 
Здоровий спосіб життя та зміцнення  здоров'я  - головна складова на шляху покращення якості життя. Адже наше здоров'я  сьогодні – це основа здоров'я  майбутніх поколінь.
 
Як зароджуються гострі соціальні виразки в молодіжному оточенні? Що випускають з поля зору батьки та вихователі в процесі виховання підлітків? До чого призводять шкідливі звички і як їх позбутися? Книжкова виставка «Територія здоров’я», яка оформлена в читальній залі Голопристанської районної бібліотеки, допоможе знайти відповіді на ці злободенні питання і ознайомить читачів з правовою культурою, приверне увагу і попередить такі соціальні явища як наркоманія, алкоголізм, проституція та хуліганство. Ціна помилки – людське життя!
 
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати книгозбірню, ознайомитися із цікавою добіркою книг про здоровий спосіб життя та дізнатися про спортивні секції, які працюють на базі міського палацу спорту та районної дитячо-юнацької спортивної школи, а також дізнатися про графік роботи студій аеробіки при Голопристанському районному Будинку культури. 
 
Шануймо себе, шануймо своє здоров’я, шануймо здоров’я нації.
 
Олег Олексюк,
завідувач сектора культури 
Голопристанської 
районної державної адміністрації