Слава визволителям України

Естафета пам'яті "Слава визволителям України" дійшла і до берегів орлиного гніздов'я 35 Героїв Радянського Союзу та Соціалістичної праці, до славного Голопристанського району. І воєнні лихоліття і трудові будні довели всім народам колишнього Радянського Союзу, що на Голопристанщині народжуються і живуть талановиті мужні особистості.
А сьогодення радує гостей району талановитими нащадками Великої Перемоги. І діти, і дорослі продовжують традиції переможців на мирних фронтах: у полі, на хлібних ланах, на зібранні нечуваних врожаїв, на спортивних змаганнях, на конкурсах та творчих фестивалях.
І недаремно вже сьогодні Голопристанщину називають фестивальною столицею, бо ж рівень розвитку культурних та літературно-мистецьких традицій краю досягнув за останні 2-3 роки надзвичайної висоти. І масовість численних культурно-мистецьких заходів цьому є підтвердженням. Тож гості з Києва та Житомира, Черкас та Миколаєва, - з усіх куточків соборної України - були дуже задоволені і гостинністю влади району на чолі з головою районної державної адміністрації Носиком Анатолієм Аврамовичем, і високим рівнем концертних номерів у виконанні уславленого народного аматорського хору ветеранів "Червона калина" Голопристанського районного Будинку культури, і піклуванням про увічнення пам'яті про загиблих в роки Великої Вітчизняної війни з боку Голопристанської міської ради на чолі з Анатолієм Петровичем Негрою.
Милування мальовничою красою набережної міста Гола Пристань викликали захоплення родзинкою північного Причорномор'я, а також у очах гостей проснулось почуття гордості за гідних нащадків героїчного народу, які побудували на віки таку Алею Слави.
 
Олег Олексюк,
завідувач сектора культури райдержадміністрації