Вересень 2016

У Круглоозерці Голопристанського району Херсонської області відбувся Перший відкритий конкурс-фестиваль «Відлуння душі» пам’яті Наталі Коломієць

Напередодні Дня Наталії 03 вересня 2016 року за ініціативи Голопристанської районної державної адміністрації, відділу культури Голопристанської районної державної адміністрації при підтримці Голопристанської районної ради та Круглоозерської сільської ради на базі одного з найкращих на Херсонщині клубного закладу культури – Круглоозерського сільського Будинку культури – у переповненій залі з метою пропаганди кращих патріотичних поетичних та пісенних творів, присвячених Незалежності України та любові до рідного краю, організовано та проведено Перший відкритий конкурс-фестиваль українського слова «Відлуння душі» пам’яті Наталі Коломієць.

Оксана Макаренко - Заслужений працівник культури України

Бандура - суто український, національний етнічний музичний інструмент. Гра на ньому є неймовірно складним і водночас духовно чарующим мистецтвом. Голопристанщина своєю любов’ю до високого мистецтва здобуває все більше прихильників на інших землях соборної України. І системна якісна педагогічна робота вчителя-методиста, вчителя Вищої категорії Таврійської дитячої музичної школи, керівника уславленого аматорського народного ансамблю бандуристів «Тавричанка» Оксани Вікторівни Макаренко на 25-річчя незалежності України була відзначена Указом Президента України, їй присвоєно високе звання Заслуженого працівника культури України. Те що Таврійська дитяча музична школа є єдиною на Херсонщині з такою кількістю бандуристів - це саме її заслуга.