Травень 2014

Анонс проведення культурно-масових заходів по відділу культури районної державної адміністрації з 18 по 25 травня 2014 року

 

№ З/п

Назва заходу

місце проведення

дата проведення

час проведення

відповідальний

1

Звітний концерт Таврійської дитячої музичної школи

Таврійський сільський клуб

18.05.2014

12.00

Олексюк О.В.

Дворецька О.В.

2.

"Україна починається з тебе"

     Так називається ініційована головою Голопристанської районної державної адміністрації Терлецьким Юрієм Сергійовичем широкомасштабна акція, яка спрямована на об'єднання  всіх територіальних громад району вєдину родину, яка  дбає про покращення фізичного та духовного здоровя серед мешканців благословенного краю. Висадка дерев на алеях єдності у населених пунктах Голопристанщини, спортивні змагання, книжкові виставки, виховні години та бесіди, а також культурно-масові заходи – все це неповний перелік складової зазначеної акції.

     Хочеться відзначити високоякісну підготовку та організацію проведення саме культурно-масових заходів на теренах Голопристанського району. А саме.

Анонс культурно-масових заходів на тиждень з 12 по 17 травня 2014 року

 

№ З/п

Назва заходу

місце проведення

дата проведення

час проведення

відповідальний

1

Циркова вистава

Голопристан-ський РБК

12.05.2014

13.00

 

Маменко Г.Г

2.

Заняття з дітьми 3-5 років у творчій студії "Долоньки"

Ювілейний концерт з "Сюрпризом"

Для кожного із нас , напевно, є своєрідним дивом: чому в будь-якому кінці земної кулі коли ми чуємо слово «Україна», наше серце, наша душа відразу ж запалює ще донедавна затуманену свідомість громадянина соборної держави життєдайною силою, що століттями наснажує генний код нації непоборним почуттям українського патріотизму. Саме з таким почуттям гідності та радості за майбуття нашої держави 25 квітня 2014 року аплодували в актовій залі Голопристанського районного Будинку культури шанувальники  мега - зіркового, ультрасучасного,  шалено популярного колективу  -  лауреата  міжнародних фестивалів  у Польщі,Румунії, Росії ,Болгарії, а також лауреата Всеукраїнських фестивалів «Чорноморські ігри», «Натхнення», «Зоряні крила» , «Маленькі зірки»  та багатьох інших - народного хореографічного ансамблю «Сюрприз»  Голопристанської гімназії.

Справжнє свято для юних обдарувань Херсонщини

       Напередодні Дня Великої Перемоги над фашистськими загарбниками у актовій залі Голопристанської районної дитячої школи мистецтв відбувся обласний конкурс серед  баяністів та акордіоністів -  учнів шкіл естетичного виховання "Дніпрова хвиля" імені Валерія Путренка. У конкурсі взяли участь понад сто учасників із усіх куточків сонячної Херсонщини, сорок два з яких на відбіркових турах вибороли право захищати честь рідної школи  у фінальному змаганні в Голій Пристані.

         Відрядно зазначити, що цей конкурс народився у нас, на чудовій землі Голопристанщини ще далекого 1999 року і сприяє виявленню та розкриттю творчих здібностей учнів шкіл естетичного виховання, популяризації гри на народних інструментах "баян" "акордеон".

Рада старійшин вітає

        Рада старійшин при відділі культури Голопристанської районної державної адміністрації вітає жителів соборної України з Днем Великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками. Зичимо міцного здоров'я, сімейного затишку та мирного неба над головою! Любові та порозуміння! Віри у незламність духу українського народу! Дай Вам Бог радості!

Євген Чумаченко,

почесний громадянин міста Гола Пристань